Dining on the Rocks

Okej, det var alltsa middag pa troligen Thailands finaste restaurang igar.
Vi kan inte besrkiva med ord hur vacker det var. Utsikten, deras bemotande och hela hotellomradet, som var stort som en stad.
Vi hade forvantat oss en fin restaurang med fin utsikt, som sagt och ett stort utbud av mat. Ack sa fel vi hade.
Det fanns fem eller sex sidor i menyn dar personal/chef/kock, whatever, hade valt ut, fem-sju eller tiorattersmiddag.
Vi var sjalvklart varst (utan att ens tanka pa det nar vi bestallde) men vi tog den dyraste och storsta. Varsin tiorattersmiddag.
Pa menyn stod det ocksa forslag pa viner som passar varje ratt. Du ar galen om du tror att vi valde att bestalla maten + bubbel och vin. Nej, det fick racka med ol och vatten for oss :)
Vi satt dar helt tagna av sjalva grejen, att vi var dar. 19 och 20 ar gamla och skulle ata manet till forratt, olika sorters fiskar, kott och tva efterratter som faktiskt var riktigt goda. Men vi kunde inte riktigt pasta att det var en lyckad middag.
Ingen av oss var speciellt matta nar vi hade atit 12 ratter, eftersom att kocken skulle bjuda oss pa tva ocksa.. Usch, vi blev uttrakade och nastan arga. Visst att vi kommer skratta at det, som nu i efterhand. Men vi kunde forfarande inte fatta hur vi lyckades hamna dar, bara for att (sorry Anton) Anton hade hittat den restaurangen i en guide over Koh Samuis basta resauranger... Det var kanske vart det. Men inte just nu, nar vi har gjort av med en tre dagars budget pa en liten middag.
Portionerna var riktigt fint upplagda och pa fina tallrikar. Men skrattretande sma!
26.200 bath gick hela kalaset pa. For 6 personer. Sjalvklart ar det bra for en fin middag. Men anda inte i var sits, som ska vara pa resande fot i tva manader till och inte riktigt var forberadda pa det. Pa tal om det, Anton var raddaren i noden. Han hade tagit med sig en hel del pengar, bara for att. Ingen av oss andra tankte speciellt pa det, eftersom man trodde det kanske skulle kosta 1000 bath var. Nehejdu!
Det var sa dyrt och fint att priset som stod langst ner pa sidan inte ens stod i siffror, utan bokstaver.
threethousand twohundret bath ++ stod det langst ner pa sidan. Haha vi visste inte om vi skulle skratta eller grata!

Vi vill verkligen inte klaga pa middagen, for hade man var en expert pa mat hade man troligen alskat alltihopa. Vi alskade ungefar bara utsikten, tyvarr...

Vi bjuder er nu pa nagra bilder fran gardagen. Eftersom vi fortfarande inte kan beskriva med ord var vi tankte eller kande nar vi satt dar i fyra timmar igar. Enligt Marc 1/6 dels dygn.



vi ursaktar dom sma bilderna, men vi har inte riktigt talamod med internet har borta.. det kommer battre inom kort!

Ha de. Halsningar oss!

Kommentarer
Postat av: cecilia

hey tjejer. va kul ni ser ut att ha det:) bruna också. hur länge är ni borta? puss & kram

2009-02-06 @ 08:21:36
URL: http://ifuckedparis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0