tjao

hej allihopa.
idag ar det lite halvmolningt, det ar synd. kl 16 ska vi aka speedboat till phuket sa fram tills dess drar vi mest runt och kollar laget. det trakiga ar att det har varit lite halvdaligt nu i flera dagar. men men det gor inte sa mycket vi har ju solarium hemma :) haha..


vi tjejer ar fortfarande lite oroliga for var vistelse i moskva, forra gangen hade vi ju danne som hjalpte oss lite pa traven med mat och pengar men nu ska vi hanga dar sjalva i 12 timmar.. vi ska iaf tanka pa vad hakan sa;
- hall lag profil i moskva for dom ar inte riktiga i skallen dar!
japp, klart!
vi tankte iallafalla ladda upp med mycket mat och dricka i bangkok sa att vi slipper beblanda oss eller ens prata med nagon ryss, vi markte ju forra gangen vi var dar att dom inte ar sa hjalpsamma eller trevliga

for alla som undrar (forladrar) sa kommer vi hem till visby nagon gang under tisdag formiddag, da vill vi garna att ni star pa flygplatsen redo, med stuvade makaroner, knackebrod och svenskt godis :)

ha det salange, snart ses vi igen!

bilder














Hej

Hej allihopa!
Nu ar vi tillbaka pa phiphioarna, har ar det precis lika bra som farra gangen vi var har. Nar vi akte hit fran koh pag nan var det en minst sagt lang resa. Vi akte forst taxi (30 min), sen nattbat dar man fick sova pa madrasser ( 7 tim), sen tuk-tuk ( 30 min) for att sedan aka en stor buss ( 3 tim) som tog oss till den sista baten som skulle ta oss till phiphi (3 tim). Men kul har man alltid nar man reser aven om man ar trott, hungrig, varm, kall  bara rastlos eller om man far ont i rumpan :) ibland ar det skont att vara manga som reser sa att man har manga kompisar som kan underhalla en..

Har pa phiphi bor vi alla 7 i en stor bungalow. Vi har haft valkomstfest och vi har atit pa pattaya, sa man skulle kunna saga att vi har gjort allt som behover goras. Idag ska vi ut och snorkla lite grann, det ska bli kul. Inget kommer dock att sla varan snorkling som vi gjorde pa Perhentian dar vi fick se bade det ena och det andra.

Pa lordagkvall har vi bokat flyg till bangkok och sedan borjar resan hemmat for var och en, pa mandag beger sig Adam O och Adam C till Sverige, pa tisdag aker Hanna Elin och Miriam och sedan pa tisdag aker Natta och Jonas. Forhoppningsvis ska vi aif hinna med lite shopping i storstaden innan det ar dags att aka hem.

Ha det salange!

Koh Pha Ngan

Hej hopp dar.
Ett litet kort inlagg eftersom vi inte skrivit pa ett par dagar..
Vi har nu varit i Patong lite mer an en vecka och haft underbart besok och resande med Frida. Nar hon lamnade oss kom Natta och Jonas istallet, farska direkt fran Sverige!
Deras forsta dag i Thailand visade tyvarr bara regn och moln sa det blev en hemmadag. Igar reste vi fran tidig morgon till sen kvall fran Patong till Suratthani och vidare med bat till Koh Pha Ngan dar vi tjejer har vart tidigare. Det ar dags for fullmoon fest igen och vi ska nu dela den med vara vanner och en hel del fler turister. Massa svenskar ar ju bara fornamnet...
Vi bor i en korridor som kanns som en blandning mellan ett barhus, kollektiv och kaklad toalett. Det ar massa svenskar och fest dygnet runt. Vi klagar inte. Det ar billigt, nara stranden och resten far man bara leva med. Eftersom att duschen ar samst, toaletten har inget tak och det ar speglar i hela rummet sa man ser sig sjalv 14 ganger om...
Idag har de tva stjarnskotten fran kalla Visby fatt sol pa sig som dom var val varda, vi andra ocksa for den delen men med en mix mellan pepparkaksfarg, flass och vattenblasor.

Nu har vi tagit en eftermiddags ol och lite shopping. Dags for dusch och middag och troligen en kvall/natt som igar med fest pa stranden. Och detta ar bara uppvarmningen for fullmoon som ager rum pa mandag.

Bilder kommer en annan dag, vi lovar.
Jonas smorjer in sig med 30, det funkar val sadar. Brannskadade Cederqvist likasa. Men ska man fa farg, ska ska man fa det pa riktigt. Sa hur rosa, roda eller bruna vi an blir sa klagar vi inte, for det har ar livet!!!!!!!!

Hej... :)

hej

hej!
vi ar fortfarande i phuket, patong, idag var vi pa en jattefin strand, laem sing, en bit utanfor patong. vi akte tuk-tuk dit och nar dom slappte av oss precis vid vagen var vi tvungna att ga genom skogen pa varldens brantaste lilla stig for att komma ner till vattnet. men nar vi kom ner var det hur mysigt som helst, vi solade och badade och helt plotsligt borjade det sporegna, verkliigen oooosregna. vi badade pa som vanligt, det var hur haftigt som helst. sen helt plotsligt slutade det och allt var precis som vanligt igen.

det var kul!

ikvall ska vi aka tillbaka till karon dar vi var i borjan av var thailansresa innan vi traffade pa adam, anton och marc. vi tankte halsa pa tjenna-tjenna, var kompis pa vart hotell!

RSS 2.0