hej

hej!
vi ar fortfarande i phuket, patong, idag var vi pa en jattefin strand, laem sing, en bit utanfor patong. vi akte tuk-tuk dit och nar dom slappte av oss precis vid vagen var vi tvungna att ga genom skogen pa varldens brantaste lilla stig for att komma ner till vattnet. men nar vi kom ner var det hur mysigt som helst, vi solade och badade och helt plotsligt borjade det sporegna, verkliigen oooosregna. vi badade pa som vanligt, det var hur haftigt som helst. sen helt plotsligt slutade det och allt var precis som vanligt igen.

det var kul!

ikvall ska vi aka tillbaka till karon dar vi var i borjan av var thailansresa innan vi traffade pa adam, anton och marc. vi tankte halsa pa tjenna-tjenna, var kompis pa vart hotell!

Kommentarer
Postat av: Erken

Dåligt med update.....

2009-03-04 @ 11:28:50
Postat av: oskar

här sitter man flera timmar för att komma på hur bloggen är uppbyggd, ändrar bakgrund osv. och ni kan inte ens skriva några sketna inlägg..

2009-03-05 @ 23:47:01
Postat av: Storasyster

Jaha jag håller med föregående talare; mer uppdateringar tack!

Här går man in på bloggen för att få fly till värmen några minuter, men så är det inte uppdaterat. Nu får ni ju göra oss här hemma lite avundsjuka! Puss å Kram på er i alla fall!

2009-03-06 @ 13:59:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0