Koh Pha Ngan

Hej hopp dar.
Ett litet kort inlagg eftersom vi inte skrivit pa ett par dagar..
Vi har nu varit i Patong lite mer an en vecka och haft underbart besok och resande med Frida. Nar hon lamnade oss kom Natta och Jonas istallet, farska direkt fran Sverige!
Deras forsta dag i Thailand visade tyvarr bara regn och moln sa det blev en hemmadag. Igar reste vi fran tidig morgon till sen kvall fran Patong till Suratthani och vidare med bat till Koh Pha Ngan dar vi tjejer har vart tidigare. Det ar dags for fullmoon fest igen och vi ska nu dela den med vara vanner och en hel del fler turister. Massa svenskar ar ju bara fornamnet...
Vi bor i en korridor som kanns som en blandning mellan ett barhus, kollektiv och kaklad toalett. Det ar massa svenskar och fest dygnet runt. Vi klagar inte. Det ar billigt, nara stranden och resten far man bara leva med. Eftersom att duschen ar samst, toaletten har inget tak och det ar speglar i hela rummet sa man ser sig sjalv 14 ganger om...
Idag har de tva stjarnskotten fran kalla Visby fatt sol pa sig som dom var val varda, vi andra ocksa for den delen men med en mix mellan pepparkaksfarg, flass och vattenblasor.

Nu har vi tagit en eftermiddags ol och lite shopping. Dags for dusch och middag och troligen en kvall/natt som igar med fest pa stranden. Och detta ar bara uppvarmningen for fullmoon som ager rum pa mandag.

Bilder kommer en annan dag, vi lovar.
Jonas smorjer in sig med 30, det funkar val sadar. Brannskadade Cederqvist likasa. Men ska man fa farg, ska ska man fa det pa riktigt. Sa hur rosa, roda eller bruna vi an blir sa klagar vi inte, for det har ar livet!!!!!!!!

Hej... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0