.

Hej hopp!

Nu ar vi i malaysia, vi har det bra och forsoker spara sa mycket pengar som mojligt. Darfor bor vi i ruckel. Det kryper odlor pa golven/taken och det finns damm kvar fran vietnamkriget i sangarna men det ar lugnt, vi klarar oss super. Eftersom att det oftast bara finns 1-2 sangar i rummen och vi ar 5 (adam, adam, elin, miriam och hanna) sa brukar vi spela vandatta, och den som vinner far valja sang forst. adam ceder och elin ar riktiga hejjare pa det har sa dom far oftast dom bekvamaste platserna. adam ohlsson och miriam brukar dock vara valdigt daliga och darfor far dom antingen sova intill snuskiga vaggar eller pa golvet pa snuskiga madrasser. det finns oftast bara en dalig flakt i rummen ocksa darfor blir det otroligt varmt pa natterna ocksa. men vi har ju varandra och det ar ganska kul emellanat.

vi har en plan om att vi ska se rihanna i kuala lumpur den 13 februari, darfor ska vi aka buss dit om nagra dagar. sen aker vi nog vidare till det femte paradiset (perhentian island) innan vi beger oss tillbaka till thailand runt den 24 feb.

det ar lite skumt har pa langkawi, taxfreen som egentligen skall ligga bredvid flygplatsen ligger precis vid varan gata i centrum ( 30 min fran flygplatsen) darfor kan vi njuta av billig sprit och oandligt mycket godis varje dag.

simma lugnt, hanna miriam elin adam och adam

Kommentarer
Postat av: Olivia

Hej! Låter som ni har det väldigt bra, skönt med värme. Här i Gävle är det -13 och snö.

På lördag åker emil och jenny till langkawi,så ni kanske träffar dom:P

Ha det så bra!!Puss och kram!

2009-02-12 @ 22:42:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0