patong

nu var det ett bra tag sen vi uppdaterade bloggen!
vi har varit med om mycket pa sistone, hunnit med singapore, melakka i malaysia, kuala lumpur och nu ar vi aterigen tillbaka i thailand, patong!

malaysiatiden blev det inte mycket sol och bad, ingengang faktiskt, det ar regnperiod och de markte vi, garanterat!
shopping fanns i overflod, alltifran svindyra markesklader till mobilen som var stoldgods. vi hade darfor inte svart att doda tid under vara 5 dagar i kuala lumpur.
det trista under var vistelse i KL var att vi bodde pa ett helt okej boende, ett hotell i centrum.
en dag nar vi kom hem fran stan hittade vi inte elins mobil, den fanns ingenstans, vande upp o ner pa rummet.. den va helt kaputt..
vi meddelade receptionen vad som hade hant, o till svar fick vi
 - vi har nyanstalld stadpersonal
vilket bra hjalp, precis va vi ville hora..
tre dagar senare, da vi hade packat ihop var packning for att bege oss till flygplatsen for att aka tillbaka till thailand, checkade vi ut. da ringer hotellkarringen ett samtal, o forklarar sedan for oss, att hon just pratade med killen som hade snott elins mobil, o att han hade lyckats sajla den! han skulle komma o lamna tillbaka telefonen, men va tvungen att forst ga tillbaka till kopcentret dar han hade fatt den sald, sa han kunde kopa tillbaka den..
haha, vilket skamt.
de har sager hon precis nar vi har brattom o ska till flyget! tack for den, vi stog o vantade ett bra tag, elin forsokte med allt, hota om polisanmalningar, fa alla hans personuppgifter, prata med han i telefon, o att han skulle fa pengar istallet for mobilen..
allt slutade med, att vi fick for brattom, lamnade hotellet utan mobil, men att om han kom for att lamna tillbaka telefonen, skulle hotellet skicka hem den till sverige!
idiotkillen till stadare blev anstalld den 21feb o fick sparken 23feb!

skont att va tillbaka i thailand, visst att de ar skont att va pa sanna stallen dar de inte ar sa mycke turister o turistexploaterat, men nu har man allt utanfor dorren! maten i malaysia var inget att hanga i granen. bestallde man kyckling fick man lite allt mojligt, namligen for att dom klyver kycklingen rakt av, ben o allt! inget i var smak :)
just nu har vi finbesok, frida forsman har blivit en av oss! hon stannar med oss en vecka, sen aker hon hem till sverige!
pa onsdag kommer natta o jonas, o stannar hela tiden tills vi aker hem! nu ar de inte sa langt kvar tills vi ar hemma igen, 24 dar.. tiden gar fort nar man har roligt!

jo, en till sak, under tiden i perhentian "paradis on" gjorde vi en underbar snorkling, de va nog de finaste vi har sett o nansin kommer gora om vi inte tar dykarcert forstas.
vi sag fantastiska korallrev, stora skoldpaddor, simmade med hajar (o ja, vi ar stolta over de)  rockor, bumfish, nemofamlijen mm. helt underbart!
de trakiga va, elin har en kamera som funkar under vattnet, vi fick en hel del fina bilder, men nu har minneskortet last sig, sa vi vet inte om de gar att radda bilderna..
far hoppas att de loser sig, da kommer bilderna in pa bloggen!

efter tva manader i solen, tror man ju att man tal solen, men nja, tydligen inte. eftersom vi inte sett solen pa tva veckor sa har vi tappat endel farg, men stjarnskott som vi ar, lagger vi oss o pressar i patong med en gang! resultatet blev saklart att vi brande oss, o gnallde hela kvallen over hur ont de gjorde.. att man aldrig lar sig att forladrarnas tjat egentligen ar bra. adam c ser ut som han har varit inne i ett brinnande hus o kommer ut igen.. han flassar nagot kopiost! ni skulle nog inte kanna igen honom :) tur att de finns aloevera!

vi ska forsoka uppdatera oftare..
kramar

Kommentarer
Postat av: Erik

Adam, bra pigment? Haha, Du har ju flassat 14 ggr under resan nu...

2009-02-28 @ 11:42:39
Postat av: Ceder

haha du skall se mig nu, ser ut som att jag har fatt syra i ansiktet och pa ryggen.. vill man vara fin far man lida pin! :)

2009-03-01 @ 13:44:43
Postat av: Erik

Haha, skönt du! Är de rosafläckig när du kommer hem eller? Har du någon ny som gnuggar bort din hud då?

2009-03-01 @ 17:11:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0