..

hej hopp!
vi befinner oss nu pa koh samui. vi bor jattefint i en tjejbungalow och en killbungalow bredvid varandra. innan vi kom hit var vi en dag i krabi stad men det var inte mycket att hanga i granen, vi satt inne pa hotellet hela dagen, spelade poker, fargade haret, at 50 kg godis, laste bocker, sov, tranade och lyssnade pa musik.
dagen efter akte vi till koh samui, det gick bra men vi var med om en heldel grejer-

1, vi holl pa att krocka med var minibus eftersom dom inte alltid har bromsljus pa bilarna har,

2, efter en jatteguppig vag med den vanliga bussen gick fjadringen sonder, vi flog ordagrant omkring som sma popcorn i en microvagsugn och en spanks dum tant slog huvudet i taket for hon satt at fel hall.  vi var helt sakra pa att vi fick punktering. istallet fick vi stanna mitt pa motorvagen, och thailandarna flog ut och forsokte laga, men sen kom dom pa att det var ju bara nagra timmar kvar sa vi korde lugnt vidare. safety first som vi brukar saga :)

3, vi trodde vi blivit lurade av en kille som salde biljetter till chaweng med minibus (det omradet dar vi bor pa koh samui) men nar vi precis hoppat in i en tuktuk sa sag vi minibusen sa vi fick skrika och vinka till honom att stanna och tuktuken gjorde en u-svang pa en enkelriktad gata och korde skitsur tillbaka.. han trodde ju att dagskassan var raddad :)


pa sondag styr marc och anton kosan vidare mot bangkok for att sedan ta sig hem till sverige igen och adam, hanna, elin och miriam aker vidare till penang i malaysia pa mandag!

ikvall ska vi fira marc som egentligen fyller 21 ar den 4 feb, men tyvarr sa ar vi ju inte med honom da sa vi far ta det ikvall istallet. det kommer bli galet! ALL-IN!

snart blir det en uppdatering med fler bilder, vi ar inne i en lat period just nu, det blir latt sa nar man bara ligger framfor poolen och dricker ol hela dagarna!

vi saknar er dar hemma fast vi lever i paradiset!

puss och kram the gang


maste bara tillagga att man slutar aldrig forvanas av marc medwall hansson, han lyckas med allt, han ramlade verkligen av en barstol haromdagen pa en bar, han hade en full buckethink i handen och sjalvklart lyckades han behalla all dricka kvar i den,
det ska bli trakigt att anton och marc lamnar oss snart, men vi fyra ar jarnganget och kommer att klara oss galant pa egen hand!

Kommentarer
Postat av: OSKAR

lat period just nu? eller är allt bara som vanligt?;)

2009-01-30 @ 11:54:37
Postat av: sofia

vi ar ju ocksa pa koh samui nu! vid chaweng, fast aker tidigt imorgon bitti sa da far vi hoppas vi springer pa varandra ikvall :) puss

2009-01-30 @ 12:59:48
URL: http://worldofsoso.blogg.se/
Postat av: .

håller med oskar, allt verkar ju vara precis som vanligt!

2009-01-30 @ 18:59:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0