har vi en bet, pa dirren. de e klart!

jajamensan. nu har vi fatt resebesok av de tre grabbarna, marc adam och anton. dom kom till oss pa karon och satt vid en guldig drake, som vi inte hade en aning om vart den var... men efter svettigt letande hittade vi dom tre sma kritvita pojkarna.
vi spenderade tva natter i karon med fest pa patong. dar vi var med om de mest ovanliga (dock valdigt vanliga pa bangla road i patong) men hade en riktigt bra sondagsnatt vilket gav sin hamnd pa mandagen da det var dags att ta vart pick och pack och resa vidare till phi phi.
pa baten var det ungefar 50 grader och hanna har aldrig svettats sa mycket i hela sitt liv, enligt henne. vi andra lag utslagna, svettiga och bakis.
just nu bor vi alla 6 tillsammans i en fin stor bungalow precis brevid poolen och med havsutsikt nar man vaknar pa morgonen och kliver ut pa balkongen... :)
igar var vi pa en tre timmars batutflykt med hakan och monika. vi akte i tva longtailbatar och fick se otroligt fina rev, laguner och fiskar. vi snorklade utanfor maya beach, kanske mer kant som the beach fran filmen med samma namn. vi var riktigt imponerade och ville verkligen inte aka ifran alla dessa bla, gula, rosa och roda fiskar i alla dess former och storlekar.
fest igar som urartade och en morgon som blev utan var frukost. vi tog varsin brunch och har legat vid poolen hela dagen.
vi har en hel del myggbett och adam har ont i oronen. darofor far vi mojsa in lite vatska i hans oron 6 x 2 ganger varje dag. annars ar val det mesta som vanligt. iaf sa bra som vi vet att det ska vara.

vi far val avsluta med att saga att marc adam och anton kom och tog var resa med storm. dom forgyller var vardag och vi har otroligt roligt tillsammans. du som ar avundsjuk kan inte ens forsta hur bra vi har det :)
som ett smakprov kan vi saga att marc lyckats ramla ner i barnpoolen i morkret. kopt flip-flops som han lyckades tappa bort. komma med de fulaste och dummaste kommentarerna. som tex: de e klart. har vi en bet och pa dirren.
vi alskar det :)

skot om er dar hemma. tack for oss. hej!

Kommentarer
Postat av: Monica (Marcs mamma)

Vad skönt att ni tjejer finns där och tar hand om grabbarna och särskilt Marc som behöver pysslas om ;-) så att han inte ramlar i barnpoolen igen.



Ha det så jätteskönt och ta det lugnt ;-)

2009-01-21 @ 13:37:36
Postat av: Brooorsan

Fan vad skönt det låter. Hoppas ni har det bra.

Hälsa adam och alla..

2009-01-22 @ 12:09:26
Postat av: hanne

hej det låtet skönt ni har det

2009-01-26 @ 18:46:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0