sawadee kap

vi ar fortfarande pa phiphi, vi bor i en jattestor bungalow alla sex tillsammans och har roligt mest hela tiden. vi mar alla bra forutom adam som fortfarande har lite trassel med lurarna, men han biter ihop ordentligt, han ar en duktig kille!
igar var vi pa monkeybeach och hangde med aporna. alla vi gotlanningar kande oss ganska hemma med aporna som man fick mata och titta pa, fast dom var lite laskiga!

idag har vi vart pa longbeach, vi gick pa en stig genom skogen och pa hala klippor langs med stranden och vi trodde ett tag att alla skulle ramla och do men det gick bra, vi kom fram hela och rena och hade en riktigt trevlig dag!

ikvall ska vi ha valkomstfest pa phiphi for fjarde gangen, vi tycker det ar kul med valkomstfest, det brukar handa massor av roliga saker da, tex






Hanna och marc borjade braka om nagonting som ingen vet vad det var och det slutade med att dom harjade runt i sanden och i vattnet i drygt en timma, nar dom var fardiga sa vi som ar lite mer mogna i ganget till dom att ga hem och bli vanner, pa vagen hem puttar marc ner hanna i poolen och poolvakten som sover vid poolen och vaktar den sa at dom att dom fick betala 100 baht ca 20 svenska kronor, men det sket dom i!


adam har kul men det syns inte


anton tranar pa att saga kapkunkaaaa, det betyder tack pa thai och da maste man satta ihop handerna sahar, for det gor alla thailandare!


elin och miriam traffade pa farjan-hakan en kvall, det blev en mysig pratstund om livet och sadar.. ni kan ju lasa hans blogg :)


elin ar supernojd for hon fick tom en kram av sin stora idol, han var verkligen precis som han ar i serien, en riktig lirare alltsa..

slut for den har gangen, sawadeee (hejda)


Kommentarer
Postat av: SOFIA

JAG DÖR, HAHA, ELIN ÄR SUPERNÖJD ÖVER ATT FÅ TRÄFFA FÄRJAN HÅKAN, HAHAAA, u go elin

2009-01-23 @ 16:42:43
Postat av: Julia Gillros

Hej miriam! Ni verkar ju ha det jättebra där borta i värmen. Igår fick jag reda på att jag åker till thailand snart, om 3 veckor! :D

Vi saknar dig här hemma och längtar tills du kommer hem! Ha det bäst kramar Julia

2009-01-25 @ 16:33:48
URL: http://juliagi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0